Pokud potřebujete pro zajištění svého zdraví či péče o sebe služby nebo pomůcky, jejichž pořízení přesahuje vaše finanční možnosti, nebo jste-li ve složité životní situaci a potřebujete k jejímu řešení finanční prostředky, můžete k jejich získání využít dárcovskou platformu znesnaze21.cz a založit si projektovou sbírku. Založíte ji snadno online z domova, prostřednictvím formuláře na webu. Není třeba zakládat speciální transparentní účet. K samotné registraci budete potřebovat pouze e-mailovou adresu a facebookový účet.

Poté následuje ověření veřejně prospěšného účelu. Je třeba doložit v přílohách danou situaci a stav. Je-li vše uznáno, je sbírka spuštěna. Pak přichází oslovení dárců příběhem, popisem vašeho problému, nejvýstižnějším vysvětlením, na co a proč peníze sháníte a v čem vám pomohou. 

Cílem sbírky je v předem vymezené době nasbírat potřebnou sumu peněz. Pokud se vám to ale nepodaří, nevadí, i tak vám nastřádaná částka náleží v plné výši a bez odpočtů. Proběhne podpis smlouvy na obou stranách a peníze vám dorazí na účet. 

Pro více informací volejte přímo na linku webového portálu 730 510 377. Je dobré říci si o pomoc, když jí potřebujete.

Pokud by vám výše zmíněný portál z jakéhokoliv důvodu nevyhovoval, na podobném principu funguje dále i Donio. Portál Darujme pak slouží pro vybrané typy právnických osoba a Daruj správně pro neziskové a příspěvkové organizace.