Sezóna výletů KLUBU TÚRA 2022 je u konce. Poměrně početná skupina našich členů i letos vybrala z naší nabídky a vydala se s námi po Praze i  za její hranice. Připravili jsme pro vás od dubna do října 15 výletů. Některé výlety byly pro zdatnější „hltače kilometrů“, některé zas podporovaly volnější program a pohodu v zajímavých městech nebo v půvabných parcích a lesících. Na výlety s Klubem TÚRA vyrazilo v tomto roce kolem stovky účastníků, někteří vybrali více míst, někdo zas jen střídmě okusil něco málo z nabídky.

Veliké poděkování za neutuchající spolupráci patří především průvodci většiny našich výletů Ondrovi Frankovi. Za finanční podporu i v tomto roce děkujeme Nadaci ČEZ.

Přes počáteční obavy se jako fungující ukázala i spolupráce s novými dopravci, byť cenově jsme se v roce 2022 dostali několikanásobně výše, než v letech minulých.

Těšíme se na vás v příštím roce, snad nám bude veškerá souhra nutných proměnných přát.  Budeme rádi, když navrhnete nová zajímavá místa, ideálně ve Středočeském kraji, kam byste rádi vyrazili.

Vám všem patří dík za důvěru a spolupráci. Mějte pohodový podzimní i zimní čas a nezapomeňte se k výletům Klubu TÚRA 2023 na začátku roku znovu přihlásit.