Vítejte ve Fyzio-KV

Místo, kde se profesionalita setkává s láskou k vašemu zdraví!

Již 13 let jsme pro vás pevným pilířem ve světě fyzioterapie.Naše poslání? Aby byl váš každý krok lehčí a radostnější.

0 +
Let praxe
0 +
Kurzů a certifikací

Lidský přístup

Naši terapeuti jsou nejen experti ve svém oboru, ale také lidé s obrovským srdcem.

Přizpůsobeno vám

Každý je jedinečný. Proto pro vás vytváříme individuální léčebné plány.

Vše pod jednou střechou

Od klasické fyzioterapie po alternativní metody, u nás najdete vše.

O nás

Už 15 let spojujeme zkušenosti a znalosti s lidskostí.

V roce 2009 Veronika Karasová založila naši ordinaci s touhou přinést lidštější a osobnější přístup ke zdravotní péči. Po letech v nemocničním prostředí věděla, co pacienti potřebují. Dnes s pýchou vidíme, jak pomáháme obyvatelům Karlových Varů žít kvalitnější život.

Ať už máte pojištění u VZP, OZP nebo jiné pojišťovny, nebo si přejete platit sami, vždy najdeme řešení, jak vám co nejlépe vyhovět.

Jaké služby nabízíme?

Pečujeme o vaše tělo a duši v každém věku.

Fyzioterapie dospělých

Nabízíme bohatou škálu metod. Od péče o pohybový systém, léčby bolestí zad, až po speciální cvičení pro dýchání a stabilizaci těla.

Dětská fyzioterapie

Specializovaná péče, která podporuje zdravý pohybový vývoj našich nejmenších pacientů.

Fyzioterapie v urologii, gynekologii a těhotenství

Zaměřujeme se na léčbu dysfunkcí pánevního dna, včetně terapií pro těhotné a urologických problémů pro muže i ženy.

Přístrojová fyzioterapie

Užíváme moderní technologie, jako je ultrazvukové vyšetření, aby bylo možné přesněji diagnostikovat a sledovat stav specifických oblastí těla.

Akutní a pooperační fyzioterapie

Specializujeme se na pomoc pacientům v období po chirurgických zákrocích, aby se rychle a efektivně zotavili a vrátili k plné pohybové aktivitě.

Funkční fyziotrénink

Nabízíme cvičební programy zaměřené na posílení svalů a optimalizaci pohyblivosti, aby se dosáhlo lepšího celkového fyzického zdraví a pohody.

Péče o sportovce

Respirační fyzioterapie a dechová gymnastika. Tyto metody vám pomohou optimalizovat dýchání, zvýšit vaši vytrvalost a dosáhnout lepších sportovních výkonů.

Masáže

Nabízíme manuální lymfatické masáže pro podporu a stimulaci vašeho lymfatického systému. Uvolněte se a podpořte své zdraví.

A další...

Pokud jste zde nenalezli Vámi požadované služby a chtěli byste prodiskutovat Váš individuální případ, prosím ozvěte se nám.

Kde nás najdete?

Krymská 1735/37, Karlovy Vary Tuhnice, 36001

Pondělí - Pátek

7:00-16:00

Rezervace

Pojďme společně najít termín

Návštěvu u nás můžete rezervovat po telefonu, nebo pomocí tlačítka níže. Využíváme on-line kalendář, ve kterém vždy uvidíte nejbližší volné termíny.

Telefon

+420 703 615 412

Co o nás říkají naši pacienti?

Paní Veronika není fyzioterapeut, je to anděl, který uzdravuje tělo i duši. Jsem nesmírně rád, že mi známí doporučili návštěvu. Bez jejích zlatých rukou, cvičení a ochotných rad bych mílovými kroky nakráčel do invalidního důchodu. Její péči mohu jen nejvřeleji doporučit!

Ondřej Vrabec šéfdirigent Karlovarského symfonického orchestru a sólohornista České filharmonie

Můj syn dochází do centra fyzioterapie Fyzio-KV, kde se mu intenzivně věnuje fyzioterapeutka paní Karasová. Chtěla bych tímto poděkovat za vše ….a hlavně za Váš zájem. Individuální přístup a nastavený systém cvičení pomohl synovi nejen v běžném životě, ale i ve sportu, především ve stolním tenise. Děkuji Vám také za odbornou pomoc při řešení akutního zdravotního stavu syna. Díky Vám se mohl syn zúčastnit mezinárodního turnaje ve stolním tenise, kde s týmem vybojoval zlato.

Jiřina N. Maminka Tomáše N.

Fyzioterapie zde mohu jedině doporučit. Peče mi byla věnovaná jak před těhotenstvím, tak i poté a to nejenom mě ale i mé malé holčičce. Bylo nám přesně ukázáno jak máme cvičit tak, aby se malá vyvíjela tak jak má a to vše s velice milým a vstřícným přístupem.

Veronika D. Maminka Amálky

Moc děkuji FyzioKV Veronice Karasové a celému jejímu kolektivu za profesionální přistup k regeneraci kolene mé dcery.Výsledkem jsou její obrovské sportovní úspěchy.

Michaela B. Maminka Rózy

Potřebujete se objednat, nebo se chcete jen na něco zeptat?

Ozvěte se nám

Jsme tu pro vás! Napište nám a s radostí a upřímným zájmem vám pomůžeme.

Telefon

+420 703 615 412

Email

recepce.fyzioKV@gmail.com

o zakladatelce ordinace

Veronika Karasová

Veronika spojila své hluboké znalosti a vášeň pro lidskou péči, aby vytvořila prostředí, kde se každý pacient cítí jako doma. Ať už je vaším cílem léčba konkrétního onemocnění, zlepšení pohyblivosti, nebo jen hledání harmonie mezi tělem a duší, Veronika a její tým vám nabídnou osobní přístup a odbornou péči. Od kojenců až po seniory, Veronika ví, jak klást správné otázky a najít nejlepší řešení pro vaše zdravotní potřeby.

Pojďme společně najít vhodný termín

Návštěvu u nás můžete rezervovat pohodlně online, po telefonu, nebo pomocí emailu.

Telefon / WhatsApp

+420 703 615 412

Email

recepce.fyziokv@gmail.com